sunnuntai 24. helmikuuta 2013

Odens ja ettan.

Jeps tällä kertaa arvostelussa kaksi eri nuuskaa. Perus nuuskaa ja maustettua. Ettanin normaalia pussia ja Odensin lakua. Tutkitaas lähemmin, aloitetaan Odensista.
 Odotukset ei edellisitä kokemuksista ollut kovin korkealla. Noh kiekko auki ja ilmoille pöllähtää voimakas lakritsin tuoksu, ei huono. Pussit olivat hirveässä läjässä ja kosteita.
 Nuuskat huuleen ja tutkimaan. Nuuskasta irtoaa saman tien tuo lakun maku, joka ei ole ollenkaan huono. Ei liian voimakas maku eikä myöskään liian mieto. Pussit tosissaan olivat kuin sademyrskyn jäljiltä, eli kosteita kuin mitkä. Noh tämä ei itseäni haittaa ollenkaan. Valuttamaan tämä tosin itselläni alkoi suht nopeasti, siinä 20 minuutista eteenpäin.
 Noh lopuksi paras tuote Odensilta mitä olen koskaan käyttänyt, ei mitään huonoa paitsi tuo nopea kuseminen. Tässäkin tuotteessa tuota nikotiinia on kyllä reilusti, että siitä ei kenenkään tarvitse huolehtia. Suosittelen avoimesti.
 Jeps kaikille tuttu perus varma, ettanin pussi. Kiekon avaessa ilmoille pöllähtää tuo tuttu ettanin haju, aika tupakkamainen. Ei huono haju siltikkään. Tutkitaas lähemmin..
 Pussit ovat myös kosteita, ei huono juttu. Maku näissä on hyvin tupakkamainen ja hieman savuinen. Itse pidän tästä tavarasta. Valuttamaan tämä ei helposti ala, paitsi kun alkaa, niin sitten valuttaa ja kunnolla. Tähän tosin menee aikaa se 30-40 minuuttia.
 Ettan on ehkä eniten käyttämäni nuuska, eikä siihen kyllä kyllästy. Toimii aina, sopivan vahvaa. Ei mitään miinusta tästä kyllä keksi paitsi sen nykyisen hinnan, joka oli Siljalla 49 euroa sinko..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti