sunnuntai 24. maaliskuuta 2013

Odensia ja vähän lisää Odensia.

Tervehdys kaikille pitkästä aikaa. Ei ole ollut erilaisia nuuskia nyt käytössä, mutta nyt käteen sattui Odensin extreme portion kiekko, joten tutkaillaas tätä myrkkyä hieman lähemmin. Kiekko on tuota perus Odens laatua, eli jos tippuvat halkeavat. Rasittava ominaisuus. Kiekon kannen printti on tosin mielestäni tyylikäs, jos siinä ei olisi tuota itänaapurin luvattua kieltä.
 Kiekon avaaminen on Odensille tuttuun tapaan tehty vaikeaksi. Kiekon sisältä paljastuu läjä suht kosteita pusseja. Haju näissä ei ole voimakas. Hieman pistävä huonolla tavalla, mutta pieni partaveden vivahde löytyy. Muistuttaa hieman Generalin tuoksua, huom hieman.
 Mörkö ullakolle vai kuinka se olikaan. Noh makua näistä ei myöskään kauheasti irtoa paitsi se perus nuuskan maku, ei huono asia. Tämä tavara tosin alkaa valuttamaan, kuin niagaranputoukset ja hyvin nopeasti. Tähän menee aikaa noin 20 minuuttia, joka on vähän.
 Noh lopuksi voin sanoa sen verran, että ei tämä mitään aivan paskaa ole, mutta on niitä paljon parempia nuuskiakin markkinoilla. Jos kaipaat jotain miedon makuista nuuskaa jolla nitkut lähtee poies, tämä on valintasi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti